Μονοπάτια

04.11.2009
ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ - Καμάρες - Καμαραϊκό Σπήλαιο

Το δάσος , το ανάγλυφο , η αγριότητα του τοπίου , το Καμαραϊκό Σπήλαιο θα δικαιολογήσουν την κούραση του ορειβάτη , θα ικανοποιήσουν όλες τις αισθήσεις του και θα του λύσουν την απορία του , γιατί οι πρόγονοί μας διάλεξαν τούτα τα μέρη για τελετουργίες στους θεούς . Στο σπήλαιο αυτό βρέθηκαν τα περίφημα Καμαραϊκά αγγεία ( εξού και το όνομά τους ).

 

Οι διαδρομές αυτές είναι ενδεικτικές της γύρω περιοχής μας. Επικοινωνώντας με το εκάστοτε Δ.Σ του Συλλόγου μας , μπορείτε να πληροφορηθείτε για πάρα πολλές ακόμα όμορφες ορειβατικές εξορμήσεις . Ακόμη μπορείτε να έχετε συμμετοχή σε ορειβασίες στα Λευκά Όρη , στα Λασηθιώτικα, στα Στειακά βουνά αλλά και σε ορειβασίες σε όλη την Ελλάδα.

Φωτογραφίες


Σχετκά με τον Ε.Ο.Σ.Μ.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 08.08.88

Ο Ε.Ο.Σ Μοιρών ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 1988 από μια ομάδα ευαίσθητων ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν και να διαδώσουν την αγάπη τους για το βουνό και το περιβάλλον.

Η ορειβασία – πεζοπορία δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Μέσα από την ορειβασία δεν καλλιεργείται το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά η συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Το αίσθημα όμως της νίκης αναπληρώνεται από τις μοναδικές στιγμές που απολαμβάνει ο ορειβάτης, δίπλα στη φύση. Δεν είναι μόνο η χαρά της κατάκτησης της κορυφής, αλλά το «ταξίδι» προς την κορυφή, η παρέα και η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των ορειβατών. Εικόνες και συναισθήματα που χαράσσονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Πρόγραμμα εκδρομών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΦΑΡΡΑΓΓΙ ΠΛΑΤΑΝΙΩΝ
Αναχώρηση: 08:00
Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΕΔΙΟ
Αναχώρηση: 00:00
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024
Τσικνοπέμπτη
Αναχώρηση: 00:00
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024
Λαβυρινθακι Παλιαμα
Αναχώρηση: 08:00

Warning: include(/home/clients/webman/webman_ring.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/www/users/eosmoiro/_includes/footer.webman on line 30

Warning: include(): Failed opening '/home/clients/webman/webman_ring.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php/') in /usr/www/users/eosmoiro/_includes/footer.webman on line 30