Εξορμήσεις

29.09.2022
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ - 33η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση

Μια μεγάλη αθλητική, αναρριχητική γιορτή με συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών, έφτασε στο τέλος της. Η 33η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση και το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Αναρριχητές από όλη την Ελλάδα και πολλές χώρες της Ευρώπης σκαρφάλωσαν, συν αγωνίστηκαν και βραβεύτηκαν για την προσπάθεια τους.


Οι εκδηλώσεις τέθηκαν υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ με συν-διοργανωτές την Ε.Ο.Ο.Α, τον Δήμο Καλαμπάκας και την Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας.

Στην 33η Π.Α.Σ. συμμετείχαν 334 αναρριχητές από 37 σωματεία της Ε.Ο.Ο.Α και στο 1ο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου 148 αθλητές από 23 σωματεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανάμεσά τους και δυο δικοί μας αθλητές, οι Γιάννης Καμπουράκης και Γιάννης Κωνιωτάκης που τους συγχαίρουμε για την προσπάθειά τους.


 

Φωτογραφίες


Σχετκά με τον Ε.Ο.Σ.Μ.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 08.08.88

Ο Ε.Ο.Σ Μοιρών ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 1988 από μια ομάδα ευαίσθητων ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν και να διαδώσουν την αγάπη τους για το βουνό και το περιβάλλον.

Η ορειβασία – πεζοπορία δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Μέσα από την ορειβασία δεν καλλιεργείται το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά η συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Το αίσθημα όμως της νίκης αναπληρώνεται από τις μοναδικές στιγμές που απολαμβάνει ο ορειβάτης, δίπλα στη φύση. Δεν είναι μόνο η χαρά της κατάκτησης της κορυφής, αλλά το «ταξίδι» προς την κορυφή, η παρέα και η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των ορειβατών. Εικόνες και συναισθήματα που χαράσσονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Πρόγραμμα εκδρομών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024
ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΑΜΑΡΙΑΣ
Αναχώρηση: 05:30

Warning: include(/home/clients/webman/webman_ring.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/www/users/eosmoiro/_includes/footer.webman on line 30

Warning: include(): Failed opening '/home/clients/webman/webman_ring.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php/') in /usr/www/users/eosmoiro/_includes/footer.webman on line 30