Νέα του συλλόγου

17.03.2011
ΝΕΑ - Εξόρμηση στην Αιτωλοακαρνανία με τον Ε.Ο.Σ Ηρακλείου

Αγαπητοί συνορειβάτες,

 

Σε μία εβδομάδα ξεκινάει η εκδρομή μας για την Αιτωλοακαρνανία και θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά.

 

Η κατανομή στα δωμάτια του ξενοδοχείου και στις καμπίνες του πλοίου έχει γίνει σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και όσοι δεν είχαν δηλώσει κάποιο συγκάτοικο τους τακτοποίησα σύμφωνα και με τη δική μου κρίση.

Τα εισιτήρια του πλοίου θα τα αγοράσω αύριο Πέμπτη και θα σας παρακαλούσα να περάσετε (εκτός από τα μέλη του ΕΟΣ Μοιρών, που θα τους τα στείλω το Σάββατο) από τα γραφεία του Συλλόγου τη Δευτέρα 21/3 από τις 20:00 και μετά για να τα παραλάβετε απο εμένα και να συζητήσουμε οτιδήποτε θέλετε για την εκδρομή. Αυτό ισχύει και για όσους είχαν δηλώσει ότι θα έβγαζαν το εισιτήριο μόνοι τους.

 

Όσον αφορά την αναρρίχηση, θα γίνει σε επίπεδο μαθήματος το Σάββατο 26/3 στο πεδίο της Βαράσοβας εφόσον οι περισσότεροι είναι αρχάριοι.

 

http://www.varasova.gr/

 

Όσοι από εσάς που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να αναρριχηθούν και δεν έχουν υλικά, παρακαλώ πολύ να περάσουν τη Δευτέρα 21/3 να παραλάβουν από το σύλλογο κράνος και ζώνη αναρρίχισης. Όσο για παπούτσια αναρρίχισης θα προσπαθήσουμε να βρούμε όσα περισσότερα γίνεται.

 

Το rafting στον Εύηνο θα γίνει από την εταιρεία Trekking Hellas την Κύριακη 27/3 σύμφωνα με το πρόγραμμα και κοστίζει 45€. Προς το παρόν είμαστε 30-35 άτομα άλλα αν κάποιος που δεν έχει δηλώσει ήδη και έχει αλλάξει γνώμη μπορεί να με ενημερώσει.

Εξοπλισμός: Για το rafting χρειαζόμαστε μαγιό που θα φορεθεί μέσα από τη στολή neopreneπου θα μας δώσουν, ένα ζευγάρι έξτρα παπούτσια αθλητικά (ότι πιο πρόχειρο) τα οποία θα φορέσουμε πάνω από τη στολή και σίγουρα θα βραχούν. Επίσης θα πρέπει να έχουμε μαζί μας μια μικρή πετσέτα για να σκουπιστούμε μετά το τέλος της δραστηριότητας για να φορέσουμε τα ρούχα μας. Για όσους θα αναρωτιούνται αν θα πέσουμε μέσα στο ποτάμι, όχι δεν θα πέσουμε εφόσον δεν το θέλουμε. Το ποτάμι είναι σχετικά εύκολο αλλά κάνοντας κουπί είναι αναπόφευκτο το βρέξιμο.

http://www.trekking.gr/gr/rafting-evinos.html

 

Ταξιδεύουμε την Τετάρτη 23/3 και ώρα 22:00 το βράδυ με Μινωικές και το λεωφορείο θα μας περιμένει στο λιμάνι του Πειραιά έξω από το καράβι όπου και θα επιβιβαστούμε άμεσα. Την ίδια μέρα θα κάνουμε την πρώτη πορεία σύμφωνα με το πρόγραμμα και αργά το απόγευμα θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας στη Ναύπακτο www.akti.gr.

Πεζοπορία στο Όρος Αράκυνθος πάνω από το Μεσολόγγι.

Η πορεία ξεκινά λίγο μετά το χωριό Ελληνικό. Αρχικά ανηφορίζουμε σε χωματόδρομο προς την κορυφή. Η θέα είναι εξαιρετική με το Μεσολόγγι, τη λιμνοθάλασσα, το Αιτωλικό, τις εκβολές του Εύηνου και του Αχελώου. Ακολουθούμε το μονοπάτι στη ράχη με κατεύθυνση ανατολική. Το μονοπάτι καταλήγει στον Αηγιώργη Χούνιστας. Χωματόδρομος οδηγεί στη Χούνιστα όπου θα μας περιμένει το λεωφορείο. Η διαδρομή είναι σε ωραίο δρυοδάσος.

Συνολική πορεία: 4Ω

 

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και τα λέμε σύντομα!!

 

Κατερίνα Μαστοράκη

 

Φωτογραφίες


Πρόγραμμα εκδρομών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Σάββατο, 11 Μαΐου 2024
11-12 ΠΑΧΝΕΣ
Αναχώρηση: 14:00
Κυριακή, 19 Μαΐου 2024
ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ ΦΑΡΑΓΓΙ
Αναχώρηση: 00:00
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΠΛΑΤΥΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
Αναχώρηση: 08:00
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2024
Φρατιανο Φαράγγι
Αναχώρηση: 08:00

Warning: include(/home/clients/webman/webman_ring.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/www/users/eosmoiro/_includes/footer.webman on line 30

Warning: include(): Failed opening '/home/clients/webman/webman_ring.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php/') in /usr/www/users/eosmoiro/_includes/footer.webman on line 30