Εξορμήσεις

29.07.2019
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ - Φαράγγι Ελυγιάς

Την Κυριακή 28-7-2019 ο Ορειβατικός Μοιρών με αρχηγό τον Νεκτάριο Σαββάκη περπάτησε ένα μέρος από το μικρό αλλά πανέμορφο φαράγγι της Ελυγιάς στα Αστερούσια Όρη  . Το φαράγγι καταλήγει στην ομώνυμη παραλία δίπλα στον οικισμό του Αγίου Ιωάννη . Στη συνέχεια μία μικρή ομάδα κολύμπησε μέχρι την πανέμορφη , αλλά δυσπόσιτη παραλία Πράσινα Νερά.

Φωτογραφίες : Νεκτάριος Σαββάκης

Φωτογραφίες


Σχετκά με τον Ε.Ο.Σ.Μ.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 08.08.88

Ο Ε.Ο.Σ Μοιρών ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 1988 από μια ομάδα ευαίσθητων ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν και να διαδώσουν την αγάπη τους για το βουνό και το περιβάλλον.

Η ορειβασία – πεζοπορία δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Μέσα από την ορειβασία δεν καλλιεργείται το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά η συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Το αίσθημα όμως της νίκης αναπληρώνεται από τις μοναδικές στιγμές που απολαμβάνει ο ορειβάτης, δίπλα στη φύση. Δεν είναι μόνο η χαρά της κατάκτησης της κορυφής, αλλά το «ταξίδι» προς την κορυφή, η παρέα και η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των ορειβατών. Εικόνες και συναισθήματα που χαράσσονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Πρόγραμμα εκδρομών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020
ΒΡΟΝΤΗΣΙ - ΣΑΜΑΡΙ - ΔΥΟ ΠΡΙΝΟΙ - ΖΑΡΟΣ
Αναχώρηση: 08:00