Εξορμήσεις

25.08.2018
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ - Νυχτερινή ανάβαση στον Ψηλορείτη

Ξημέρωμα στον Ψηλορείτη, μετά από νυχτερινή ανάβαση στις 25 Αυγούστου με πανσέληνο και απόλυτα καθαρό ουρανό. Τόσο που τους φακούς ελάχιστα ανάψαμε. Διανυκτέρευση στον φιλόξενο χώρο της εκκλησίας, που παρά τον χειμερινό ρουχισμό μας, το κρύο ήταν τσουχτερό και ένας αέρας που άρχισε τη νύχτα και λυσσομανούσε. Ευτυχώς το πρωί κόπασε... και μας βρήκε πάνω ο Εος Ρεθύμνου, που αρχισε την ανάβαση λίγες ώρες πριν το ξέμέρωμα.

Με αρχηγό τον Κώστα Μουζουράκη και αψογη διοργάνωση.

Φωτογραφίες Άρτεμις Κουκουλάκη και Κατερίνα Μαλεφιτσάκη

Φωτογραφίες


Σχετκά με τον Ε.Ο.Σ.Μ.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 08.08.88

Ο Ε.Ο.Σ Μοιρών ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 1988 από μια ομάδα ευαίσθητων ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν και να διαδώσουν την αγάπη τους για το βουνό και το περιβάλλον.

Η ορειβασία – πεζοπορία δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Μέσα από την ορειβασία δεν καλλιεργείται το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά η συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Το αίσθημα όμως της νίκης αναπληρώνεται από τις μοναδικές στιγμές που απολαμβάνει ο ορειβάτης, δίπλα στη φύση. Δεν είναι μόνο η χαρά της κατάκτησης της κορυφής, αλλά το «ταξίδι» προς την κορυφή, η παρέα και η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των ορειβατών. Εικόνες και συναισθήματα που χαράσσονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Πρόγραμμα εκδρομών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Κυριακή, 09 Ιουνίου 2019
Μονή Οδηγήτριας - Μάρτσαλο - Κουνενούς - Μονή Οδηγήτριας
Αναχώρηση: 08:00
Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019
Παξιμάδια
Αναχώρηση: 08:00