Εξορμήσεις

08.02.2010
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Μοιρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο καταφύγιο του Ζαρού στη θέση Σαμάρι . Η παρουσία μελών και φίλων του Συλλόγου ήταν συγκινητική , όπως συγκινητική ήταν και η προσπάθεια των μαγείρων -Αποστόλη Παυλίδη , Θωμά Παρθενάκη & Γιώργου Σπυριδάκη- να φέρουν εις πέρας την «αποστολή» τους παρά το δυνατό αέρα και το τσουχτερό κρύο.

Φωτογραφίες


Σχετκά με τον Ε.Ο.Σ.Μ.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 08.08.88

Ο Ε.Ο.Σ Μοιρών ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 1988 από μια ομάδα ευαίσθητων ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν και να διαδώσουν την αγάπη τους για το βουνό και το περιβάλλον.

Η ορειβασία – πεζοπορία δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Μέσα από την ορειβασία δεν καλλιεργείται το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά η συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Το αίσθημα όμως της νίκης αναπληρώνεται από τις μοναδικές στιγμές που απολαμβάνει ο ορειβάτης, δίπλα στη φύση. Δεν είναι μόνο η χαρά της κατάκτησης της κορυφής, αλλά το «ταξίδι» προς την κορυφή, η παρέα και η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των ορειβατών. Εικόνες και συναισθήματα που χαράσσονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Πρόγραμμα εκδρομών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ