Εξορμήσεις

29.08.2017
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ - Ι.Μ.Κουδουμά - Αγάδικο

Ιερά Μονή Κουδουμά - Αβακόσπηλιο

Μια διήμερη εκδρομή στον Κουδουμά στα νότια του νομού Ηρακλείου και περιήγηση στο σπήλαιο του Αγιου Αντωνίου και τις παραλίες της περιοχής.

Αρχικός στόχος ήταν μια πορεία από τον Κουδουμά μέχρι τον Άγιο Ιωάννη αλλά ευτυχή συναπαντήματα μας σταματησαν στην παραλία του Αγαδικου (ή Λαδικό).

Ο Κοφινας μας προστάτευσε από τους θυελλώδης βόρειους ανεμους και έτσι η πορεία μας ήταν υπο φυσιολογικές για την εποχή συνθήκες.

 

Φωτο: Μανώλης Ντρετάκης , Θωμάς Παρθενάκης

Φωτογραφίες


Σχετκά με τον Ε.Ο.Σ.Μ.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 08.08.88

Ο Ε.Ο.Σ Μοιρών ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 1988 από μια ομάδα ευαίσθητων ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν και να διαδώσουν την αγάπη τους για το βουνό και το περιβάλλον.

Η ορειβασία – πεζοπορία δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Μέσα από την ορειβασία δεν καλλιεργείται το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά η συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Το αίσθημα όμως της νίκης αναπληρώνεται από τις μοναδικές στιγμές που απολαμβάνει ο ορειβάτης, δίπλα στη φύση. Δεν είναι μόνο η χαρά της κατάκτησης της κορυφής, αλλά το «ταξίδι» προς την κορυφή, η παρέα και η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των ορειβατών. Εικόνες και συναισθήματα που χαράσσονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Πρόγραμμα εκδρομών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018
Φαράγγι Ελυγιάς-Αγάδικο-Φαράγγι Αγίου Αντωνίου
Αναχώρηση: 08:00
Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018
Μάταλα - Βαθύ
Αναχώρηση: 08:00
Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018
Κορίτσι-Βρωμονερό-Αγ.Ειρήνη Κρουσώνα
Αναχώρηση: 08:00
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018
Φαλακρό Δράμας
Αναχώρηση: 00:00