Εξορμήσεις

14.12.2009
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ - Ζαριανό φαράγγι - Δάσος του Ρούβα

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009 ο Ορειβατικός Σύλλογος Μοιρών επιχείρησε διάσχιση του Ζαριανού φαραγγιού από το Βότομο μέχρι το Δάσος του Ρούβα.

Η ανάβαση δεν ολοκληρώθηκε λόγω των ορμητικών νερών που κυλούσαν σε όλο το μήκος του φαραγγιού . Λόγω της επικινδυνότητας από τη μια και της επιδείνωσης του καιρού από την άλλη αποφασίστηκε η διακοπή της διάσχισης και η επιστροφή πίσω στο Βότομο .Ενδιάμεσα τιμήσαμε τα υπέροχα πιταράκια και το τηγανητό κουνελάκι της Αφροδίτης . Χρυσοχέρα !!!!!!

Η μαγεία των εικόνων όμως και η ποσότητα του νερού τράβηξαν σαν μαγνήτης δύο μέλη του Συλλόγου (Σπυριδάκη Γιώργο & Ντρετάκη Μανώλη) , οι οποίοι φωτογράφισαν για σας το φαράγγι από τη μεριά του Αϊ - Γιάννη . Απολαύστε τις φωτογραφίες .

Κείμενο - φωτογραφίες : Ντρετάκης Μανώλης

Φωτογραφίες


Σχετκά με τον Ε.Ο.Σ.Μ.

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ: 08.08.88

Ο Ε.Ο.Σ Μοιρών ιδρύθηκε στις 8 Αυγούστου 1988 από μια ομάδα ευαίσθητων ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν και να διαδώσουν την αγάπη τους για το βουνό και το περιβάλλον.

Η ορειβασία – πεζοπορία δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Μέσα από την ορειβασία δεν καλλιεργείται το ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά η συναδελφικότητα και αλληλεγγύη. Το αίσθημα όμως της νίκης αναπληρώνεται από τις μοναδικές στιγμές που απολαμβάνει ο ορειβάτης, δίπλα στη φύση. Δεν είναι μόνο η χαρά της κατάκτησης της κορυφής, αλλά το «ταξίδι» προς την κορυφή, η παρέα και η φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ των ορειβατών. Εικόνες και συναισθήματα που χαράσσονται ανεξίτηλα στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Πρόγραμμα εκδρομών

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ